CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 9 dies (6796 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
15-04-2024-Cinc anys de l'incendi que gairebé destrueix Notre-Dame: l'abans i el després | 05-03-2024-França, primer país del món que blinda l'avortament a la Constitució | 04-02-2024-París vota en referèndum si els vehicles SUV han de pagar el triple per aparcar al carrer | 29-01-2024-Els pagesos comencen a tallar carreteres als afores de París amb l'objectiu d'aïllar la ciutat | 21-01-2024-Policies, cambrers i periodistes s'alcen contra els Jocs Olímpics de París | 09-01-2024-Dimiteix la primera ministra francesa, Élisabeth Borne, després de menys de dos anys al càrrec | 20-12-2023-Macron aprova una llei d'immigració a mida de l'extrema dreta i amb 6 ministres en contra | 12-12-2023-Torna el tren nocturn entre París i Berlín després de gairebé una dècada | 03-12-2023-Un turista mort i dos de ferits a París en un atac amb un ganivet i un martell | 28-11-2023-La alcaldesa de París abandona Twitter por considerarlo un 'arma de destrucción masiva de la democracia' |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Paginació: 12345678910111213
Busco feina a Paris
2013-01-30 (1/247) - Pujat per Roger Sicart - Comparteix

Hola catalans!

El dia 21 de gener de 2013 vaig aterrar a Paris per instal·lar-m'hi. Després d'uns dies de vacances, avui començo a moure'm per buscar feina. Sóc enginyer informàtic de sistemes i màster en programari lliure, i m'agradaria saber si empodeu ajudar a trobar alguna feina a Paris -relacionada amb el desenvolupament d'aplicacions o l'administració de sistemes- o donar-me algun consell per trobar-ne.
Moltes gràcies i fins aviat,

Roger Sicart
Busquem 2 pièces a París
2013-01-15 (2/247) - Pujat per Maria Serra Ribas - Comparteix

Hola a tots!

Estem buscant apartament a París per a dues persones. Un 2 pièces de màxim 1000 €/més, ammoblat (però no gaire tampoc eh?!?). Si algú en sap algun, no dubteu a contectar amb mi! airams@hotmail.com

Gràcies!
Maria
Promotora musical de Barcelona necessita colaborador a París
2013-01-09 (3/247) - Pujat per davewood - Comparteix

Hola, som d'una promotora musical catalana de Barcelona i estem mirant de fer concerts també a París. És per això que estem buscant una persona de contacte que estigui establerta a la ciutat i ens pugui ajudar puntualment en algunes tasques que necessitarem per dur a terme el projecte (traduccions, reunions, entre d'altres).

Busquem una persona jove que vulgui guanyar uns diners extres i que vulgui formar part d'un projecte de dos joves catalans que ja funciona actualment a Barcelona.

Si algú de vosaltres hi està interessat o coneixeu algú a qui li pugui interessar la proposta us agraïrem que ens ho feu saber al meu mail personal: david0082@live.com

Gràcies per tot i endavant! :)

David
BUSCO HABITACIÓ A PARÍS
2012-11-27 (4/247) - Pujat per Mariona Moya - Comparteix

Hola!
Soc la Mariona. Vull venir a Paris una temporada per acabar-me de formar en la meva especialitat de circ a escoles de Paris.
Busco una habitació a partir del mes de febrer.
Si algú en té una de lliure o sap de qui, us deixo el meu contacte : mariona.moya@gmail.com
Merciiii!
Quina pena d'eleccions
2012-11-27 (5/247) - Pujat per Lluís Bertran i Rafecas - Comparteix

Depuració del vot independentista a CiU. Fet.
Majoria de vot independentista en les files dels partits amb representació parlamentaria. Fet
Governavilitat per el dia a dia. Pendent
Cami cap al dret a decidir . Pendent.

Vull veure com els partit catalans fan pinya per Catalunya !!!

I espero celebrar-ho entre tots!!
Català per a infants
2012-10-28 (6/247) - Pujat per Joan Martínez - Comparteix

Hola, sóc el Joan i fa un bon grapat d'anys que visc a París. El cas és que tinc una nena de gairebé dos anys i estic començant a preocupar-me per la seua educació lingüística. Així:

- M'agradaria saber si algú coneix alguna escola catalana a la ciutat.
- M'agradaria contactar famílies catalanoparlants amb xiquets de més o menys l'edat de la meua filla per tal que aquesta pogués parlar i relacionar-se amb ells en català.

Espere rebre les vostres respostes. Gràcies.

joan

PD: Nosaltres parlem català de València.
Alguna habitació?
2012-09-08 (7/247) - Pujat per Irene Marginedas - Comparteix

Hola a tothom!
Em dic Irene i he vingut a Paris per a estudiar tot aquest curs. He mirat a totes les webs imaginables de pisos però m'està resultant impossible de trobar res (o em demanen que pagui molt abans, o senzillamnet no rebo cap resposta...). Algú coneix algun lloc on es pugui anar i sigui segur o sap d'alguna persona que llogui pis, habitació o studio?
Gràcies!
trobades divendres Bastille
2012-09-05 (8/247) - Pujat per gemma - Comparteix

Hola,
Fa mesos per la web vaig veure que alguns divendres al mes un grup de gent (no necessàriament catalans) es trobava a un bar prop de Bastille per parlar català. No vaig fixar-me ni en el lloc, ni en la periodicitat, ni en el nom del grup (de fet, no sé ni si tenien nom formal!). Ara he estat buscant-ho de nou, però no trobo res. Amb aquestes pistes tant vagues, algú en sap res i em pot ajudar a contactar-los?
Gràcies!
habitació..
2012-08-19 (9/247) - Pujat per MARC GARCIA COTÉ - Comparteix

Hola a tots!!
Vinc a viure a París i busco per a principis de setembre una habitació. Ja vaig estudiar aquí fa un temps i torno, s'enyora. Si algú sap d'alguna cosa, ja ho sabeu. marcgarciacote@hotmail.com Mil gràcies i fins molt aviat!
Marc.
Pis-Habitació-Studio a París?
2012-08-18 (10/247) - Pujat per Helena - Comparteix

Hola catalans!
Busco un lloc on dormir a París, al menys per uns 15 dies segur. Si coneixeu d'algú que em pugui llogar una habitació o pis us ho agrairia moltíssim. Per si algú està en la mateixa situació, dir-vos que també podeu mirar a www.apartager.com o www.monlogementetudiant.com. Jo estic mirant per aquí, però per qualsevol cosa, escriviu-me a : helenin10@hotmail.com
Cangur Catalana
2012-08-16 (11/247) - Pujat per Cordelia Alegre - Comparteix

Hola a tots! Em dic Cordelia, sóc de Barcelona i aquest setembre començo el meu Erasmus a París (estic acabant Comunicació Audiovisual). Estic buscant feina de cangur i he pensat que potser per aquí hi havia algú interessat en què els seus nens tinguessin una cangur catalana. M'agraden els nens, tinc força disponiblitat, i ganes de treballar! Si esteu interessats envieume un mail a "cordelia_50@hotmail.com"
Agost a París
2012-08-04 (12/247) - Pujat per Merce (Catalansalmon) - Comparteix

Hola!
Soc una noia de 22 anys que estic treballant d'aupair a St Cloud (a mig minut de París). Porto una setmana aquí i encara no conec a ningú.
Algú més o menys de la meva edat esta interesat/da en anar a voltar els vespres o caps de setmana aquest mes d'agost?

Merci!
busco feina a parís, antony, massy, clamart,
2012-05-26 (13/247) - Pujat per Cristina - Comparteix

Hola, sóc la Cristina. Finalment el meu peque ha obtingut plaça a la creche i la nena comença l'escola al setembre i jo busco feina. Puc treballar del que sigui el problema es que no parlo bé el francés. l'entenc i tot pero no el parlo bé. Estic buscant ser garde d'enfants de famílies catalanes o de parla castellana per poder tirar endavant amb les despeses familiars.

Bé, doncs això, si algú sap d'alguna cosa que m'ho digui.
el meu mail és xenta9@gmail.com
tv3 PER FREE
2012-04-21 (14/247) - Pujat per CARME - Comparteix

Hola,


Algu sap qi podrem continuar vient TV3 per Free? o caldrà comprar un ordinador per conectar a la tele i continuar veient TV3?


Moltes gracies

canguro
2012-03-27 (15/247) - Pujat per Alicia Boguñá - Comparteix

Hola,si hi ha algú buscan trevall, estic trevallant de canguru, les condicions sont bastant bones i jo m'e n vaig cap a Barcelona a l'estiu, estic en un poblet a 40 km de París, prop de Versailles, no fa falta parlar be el frances perque son argentins. Ja saveu, si hi ha algu interesat en la feina, estan buscant una sutituta. perdon per les faltes d'ortographie, pero no escric mai en catalá i ara amb el frances encara ho faig pitjo.

hola! a tothom
2012-02-01 (16/247) - Pujat per ernest abentin - Comparteix

Recent aterrat a Paris aquest cop ja per intentar establir-me, Si algú sap d'alguna feina per aquí!!!! a Barcelona m'he passat anys fent de fotògraf i soc coneixedor de temes relacionats amb el vi (he treballat també en botigues de vins), oltes gràcies a tots!


ernest



Més info a
Venda de cebes 5/10/25 kg
2011-11-27 (17/247) - Pujat per David Castells - Comparteix

Hola a tots!!!


Sóc en David Castells, un igualadí que viu a Paris I que us dona la possibilitat de comprar cebes a menys d’1 Euro per kg


Us explico,


Tinc la gran sort de formar part d’una família d’agricultors de l’Eure et Loir (28), I també m’ha permès veure les dificultats que viu el pagès per valoritzar la feina feta durant tot l’any.


Per tot això hem decidit fer-vos arribar aquest anunci;


- Tenim un stock de cebes en gran quantitat (cebes varietat groga calibre entre 60-80, ideal amanides ...entre altres)


I aquests son els nostres preus (producte directe del pagès a l’usuari);


-       Pack 5kg cebes  a  4,75 Euros


-       Pack 10kg  cebes a  9,50 Euros


-       Pack 25 kg  cebes a  23,75 Euros


 


Els preus son notablement inferiors als que podem trobar a qualsevol supermercat o gran distribuidora.


 


Us portem les cebes a casa (Paris i rodalies)!!!!!!!


 


Si esteu interessats en adquirir qualsevol dels nostres packs de cebes i reduir la factura de la compra  no dubteu en enviar-nos un mail (cas tells.dav@gmail.com) o podeu trucar al número 06 74 00 52 50.


 


Passeu la veu a tot aquell a qui voleu compartir aquest privilegi!!!


 


Moltes gràcies,


 


David Castells

Busco Fisio
2011-11-27 (18/247) - Pujat per Rosa Rodriguez Gasen - Comparteix

Hola!


no fa encara un mes que he arribat a Paris, i busco un osteòpata/fisioterapeuta de confiança, doncs necessitaria un parell de sessions de massatge perque l'esquena m'està matant :(


Anna CF, he vist que ets fisio!!! Com ho tindries per agafar-me tu? Si t'interessa posa't en contacte amb mi, d'acord? rosarg09@hotmail.com


Moltes gràcies!


Rosa

HOLA!
2011-11-08 (19/247) - Pujat per Judit Valls - Comparteix

Hola a tothom!


Fa unes setmanes que m'he instal.lat a Clamart, amb l'home i la filla. Potser hi ha algún altre català que visqui per aquí?


Tinc ganes de conèixer gent, però la meva filla és petita i no tinc molta llibertat d'horaris ni de moviments, de moment.


Fins aviat!

Busco lloc on viure
2011-10-05 (20/247) - Pujat per Marc Torres - Comparteix

Bon dia!!! em dic Marc Torres tinc 25 anys, acabo d'arribar a Paris, busco pis després de una setmana i mitja ... bastant horrible en aquesta ciutat tant maca, però bé, encara agunatem. Doncs això, estic buscant una habitació en un pis per compertir, un estudi, ... en resum, un lloc on viure durant aquest any en el que estic aquí fent un màster a la universitat de Paris VI. Tota informació serà Benvinguda. Gràcies a tots!

Paginació: 12345678910111213
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[3] http://catalansaparis.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.69.6.50 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis