CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 28 dies (6815 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
10-01-2024-Austràlia prohibeix l'esvàstica i les salutacions nazis després d'una onada de protestes extremistes | 20-11-2023-'Aquest país té un costat fosc': l'infern de les presons per a refugiats d'Austràlia | 20-11-2023-Tragèdia nacional a l'Índia en perdre la final del Mundial de criquet a mans d'Austràlia | 10-11-2023-Austràlia ofereix asil climàtic a Tuvalu i protecció militar contra l'expansió xinesa | 14-10-2023-Austràlia rebutja en referèndum reconèixer el dret dels aborígens | 14-03-2023-Claves del acuerdo sobre los submarinos de propulsión nuclear entre Australia, Reino Unido y EEUU | 02-02-2023-Les seus del Mundial femení del 2023, contra la FIFA per un possible patrocini de l'Aràbia Saudita | 29-08-2022-Austràlia investiga els ministeris secrets de Scott Morrison | 09-02-2022-El govern australià admet que va silenciar denúncies d'abús sexual al Parlament | 25-03-2021-Filtren imatges d'actes sexuals al Parlament australià gravades per treballadors |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Austràlia crema
2020-01-20 (1/5) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Més de 10 milions d?hectàrees cremen en aquesta illa, amb un balanç fatídic de 1.000 milions d?animals morts. Un nou tipus de foc, més agressiu en zones que fins ara no cremaven tan sovint, com el sud-est del país, augura un futur devastador si no aturem l?emergència climàtica

https://www.ara.cat/suplements/diumenge/ Australiacrema_0_2383561631.html
Nou a canberra!
2019-07-19 (2/5) - Pujat per francesc - Comparteix

Bones!! Sóc en Francesc i properament vindré uns mesos a Canberra, com a estudiant de doctorat... m'agradaria posar-me en contacte amb algú que tingui experiència en la logística de les coses, que em pugui ajudar una mica!!
Moles gràcies :)
Visions de Ciutat a betevé
2019-03-13 (3/5) - Pujat per ivette (Catalansalmon) - Comparteix

Hola comunitat!

Des de betevé, la televisió local de Barcelona (beteve.cat), ens hem proposat un repte: crear un mapamundi amb el testimoni de barcelonins que viviu arreu del món. Com més lluny sigueu volem ser més a prop i, per això, fem una crida perquè ens envieu el vostre testimoni en vídeo de tot el que trobeu a faltar de Barcelona i també tot el que us emportaríeu cap aquí de la vostra ciutat d’acollida.

Voleu participar?

Entreu en el següent enllaç!

https://bit.ly/2F7skfw

Moltes gràcies!
Entrevista SBS programa en espanyol sobre problemes per votar
2015-08-09 (4/5) - Pujat per Anna Sagrista ( Sydney ) - Comparteix

Hola,
Em dic Anna Sagristà i treballo com a periodista al programa en espanyol de ràdio SBS.
Estem buscant testimonis de catalans que varen tenir problemes per votar des d'Austràlia en les eleccions a Catalunya l'any 2012. És per fer entrevistes gravades per telèfon dimarts al matí que després emetríem en el programa d'aquest dimarts.
Podeu contactar amb mi a annasa@sbs.com.au
La radio
2014-02-18 (5/5) - Pujat per Saleta - Comparteix

Hola a tots!

Vull invitar a tots els catalans a Canberra a escoltar el programa espanyol de la radio comunitaria cada dimarts de 7h30 a 8h30 del vespre. Els catalans tambe podem ser representats durant aquesta hora i si som uns quants que ho volguem podriem tenir una part del programa en catala! Jo soc voluntaria a la radio, qualsevol ho pot ser i us invito a que vingueu i participeu.

Avui en especial entrevistarem a l'embaixador d'Espanya a Australia. Us poso aqui abaix tota la informacio (no tinc temps de traduir-la, perdoneu que estigui en castella)!

Fins aviat!

saleta


¡Hola!

Soy Saleta y os escribo para comunicaros algunas actividades que os pueden interesar. Antes de aburriros, lo más importante es que esta tarde en el programa español de la radio comunitaria de Canberra, vamos a entrevistar al embajador de España en Australia, y me gustaría invitaros a que dejéis vuestras preguntas enviándonos un email al programaespaniol@hotmail.com o en la página de Facebook del programa; Programa Español 2XX FM Canberra. También nos podéis llamar al 62 47 44 00 durante el programa si queréis hacer vuestras preguntas en directo. Espero que nos escuchéis y que el programa de hoy os guste. Podéis sintonizar la radio en el 98.3 FM, u oír el programa en streaming en la página web de la emisora (http://www.2xxfm.org.au/) pinchando en “Tune in now” a las 7h30 de la tarde de hoy.

Lo menos urgente pero igual de importante es informaros sobre el programa español de la radio comunitaria. Yo no tenía ni idea que existía y me imagino que muchos de vosotros tampoco sabéis de qué va, y por eso me parece relevante informaros. Todos los martes de 7h30 a 8h30 de la tarde, unos cuantos voluntarios hacemos el programa, que básicamente es informativo (noticias locales y de España también). El programa lleva muchos años, y los primeros españoles que llegaron aquí lo escuchaban mucho, puesto que su inglés no era como el de los españoles que nos movemos por el mundo hoy día, e internet no existía. El programa era su mayor fuente de información sobre lo que ocurría en nuestro país. Así pues, la radio la escuchan principalmente los españoles de esa primera generación, pero la radio comunitaria tiene que representar y defender los intereses de toda la comunidad. Me gustaría pediros que escuchéis de vez en cuando el programa, y mandéis vuestros comentarios, qué os gusta, qué no, sugerencias, y si queréis venir a participar ¡sois bienvenidos! Yo no había hecho esto nunca y ya me tenéis ahí enganchada, pues es divertido, nuevo, diferente a todo lo que he hecho en mi vida y me parece interesante compartirlo, por si hay algún interesado. La radio comunitaria funciona gracias a todos los voluntarios, nadie cobra, y nadie es profesional. No hay que tener miedo, ni vergüenza, ¡esa se pasa rápido! Podéis venir a probar cuando queráis. Los estudios están en el edificio Griffin Centre en la calle Genge entre Cooyong St. y Bunda St.

Por último, una actividad que me gustaría incorporar, es hacer entrevistas a cada uno de vosotros, para que vengáis a contarnos un poco quienes sois, porque habéis venido y que hacéis en Canberra, y si queréis decir alguna cosita mas. Solo serán unos 10 a 15 minutos, y así también nos conocéis, veis que hacemos y a lo mejor os gusta y ¡os engancháis como yo! Si os apetece me podéis contactar por email saletinha@gmail.com o me podéis llamar al 04 34 082 562.

Tengo muy pocos emails de españoles en Canberra, así que por favor, reenvía este correo a aquellos que les pueda interesar!

¡Muchas gracias de antemano!

Saludos cordiales,

saleta
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[338] http://CANBERRA.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.126.207 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis