CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 27 dies (6814 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
23-01-2024-Habiba El Mouali Benomar, nova delegada del Govern al Nord d?Àfrica - exterior | 04-08-2023-Morir de hambre y sed en el desierto tras ser expulsados de Tunez | 03-08-2023-Busco traductor d'àrab i francès per reportatges de premsa | 21-07-2023-Túnez, el nuevo guardián autoritario de la UE que persigue y abandona a los migrantes en el desierto | 17-07-2023-Pluja de milions de la UE al règim de Tunísia perquè freni l'entrada de migrants a Europa | 06-04-2023-La deriva autoritaria de Túnez pone a prueba la política migratoria europea en el Mediterráneo | 17-03-2023-Túnez da un nuevo giro en su declive autoritario con la represión contra los migrantes subsaharianos | 05-02-2023-La delegació del Govern al nord d?Àfrica cerca tècnic de Relacions Institucionals - exterior | 15-01-2023-Túnez se adentra en un callejón sin salida tras el fiasco en las urnas del régimen | 22-08-2022-La deriva autoritaria de Tunez entierra el sueño de democracia de la Primavera Arabe |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  

Busco traductor d'àrab i francès per reportatges de premsa
2023-08-03 (1/2) - Pujat per Alex Rietman - Comparteix

Bon dia tothom,
Sóc Alex Rietman, corresponsal neerlandès a Barcelona, i estic preparant un viatge a Tunisia per fer uns reportatges sobre migració i racisme a Tunisia pel diari neerlandès RD.
Algú em pot ajudar (a trobar una persona per) traduir des del àrab i francès? Llengua de destí pot ser català, inglès o castellà, m'es igual.
Serian 2-4 dies, i per descomptat es pagaria. No cal ser un traductor professional, només una persona que domini bé el àrab i francès i si pot ser compromesa amb el tema.
Tinc previst anar aquest mes d'Agost. Localitzacions: Tunis, Sfax i rodalies entre altres.
Moltes gràcies!!!
Alex
+34 629 916304 (Signal, Telegram, Whatsapp)
lexrietman@gmail.com
possibilitats de feina a Tunísia
2013-02-28 (2/2) - Pujat per Laura Balmes ( Alger ) - Comparteix

Abans de la revolució, es deia que hi havia possibilitat de treballar en teleoperadores franceses. Es necessita francès i, en qualsevol feina amb contracte, és necessari la targeta de residencia (s'ha de fer a la policia).
La targeta de residència per estudiants és difícil a no ser que paguis l'any acadèmic complert. Si treballeu sense targeta és possible que només treballeu un mes i no el cobreu.
Davant l'Institut bourguiba hi acostumava a anar un noi buscant "cares europees" per anuncis publicitaris o rodatges de pelis. Moltes vegades el director o empresa és europea però us paguen amb sou local. Com a experiència nova està bé... però pel salari no val la pena.
Altres joves busquen "feina"/"amor"/"visats" davant l'institut. Vigileu, sobretot els estudiants de l'estiu. (Això tb val pels turistes)
Mireu si hi ha feina de profes d'espanyol al Cervantes o a instituts locals.

Amb la revolució... la situació ha empitjorat. Sort!
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[53] http://Tunis.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.130.190 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis