CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 28 dies (6815 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
18-03-2024-Com Chicago tenyeix el riu de verd per celebrar el dia de Sant Patrici | 07-09-2023-Diada 2023 | 14-06-2023-Illinois, primer estat dels EUA que prohibeix prohibir llibres a les biblioteques públiques | 17-12-2022-Curs formació de dues setmanes | 13-10-2022-United Airlines anuncia un vol estacional Barcelona-Chicago entre final de maig i setembre | 01-09-2022-De visita al setembre | 05-07-2022-Almenys sis morts en un tiroteig a la desfilada pel 4 de Juliol en un suburbi de Chicago | 07-09-2021-Diada 2021 | 17-04-2021-La policia de Chicago mata d'un tret un nen de 13 anys amb els braços alçats i desarmat | 25-02-2021-Tens ansietat i estar lluny de casa amb les circumstàncies actuals, et fa sentir atrapat/da? |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Paginació: 12
Hola a tothom!
2015-05-05 (1/38) - Pujat per meri - Comparteix

Hola!

Em dic Meritxell, vaig aterrar a Chicago el 10 d'abril i hi estaré una llarga temporada (2 anys, per un PostDoc a la Universitat de Chicago). M'agradaria molt coneixer la diaspora catalana-chicagoense! Si algú s'anima a fer una quedada i compartir les experiències viscudes tot fent una cervesa, estaria encantada de la vida... ;)

Una abraçada

Meri

PS. Felicitats als que veu organitzar el sopar i actes a la universitat de Chicago per Sant Jordi. Malhauradament no vaig poder assistir a cap.
Oh Chicago, necessito una nit d'allotjament poc car.
2015-05-04 (2/38) - Pujat per roser cabré ( Dublín ) - Comparteix

Hola chicatalans,

Resulta que m'estic tornant boja. El dia 13 de juny aterro a Chicago i el dia 14 surto disparada cap a Iowa. Haig de passar una nit a la ciutat i estic al·lucinant amb els preus dels hotels, albergs, airbnb, etc. Teniu constància d'alguna pensió / hostal econòmic i que no quedi massa lluny de la zona de Van Buren Station (Millenium Park)??? Arribo el 13 cap al tard i el bus cap a Iowa surt d'hora al matí.... per això m'hauria de quedar a prop de l'estació. Gràcies infinites!!
Busco allotjament per tres mesos (Agost a Octubre)
2015-04-26 (3/38) - Pujat per Eulàlia - Comparteix

Hola a tothom!

Sóc l'Eulàlia, estudiant de doctorat de la Universitat de Barcelona i m'han concedit un beca i estaré a Chicago durant tres mesos (finals de juliol a finals d'octubre) fent un lab training a la University of Illinois. Des de la universitat m'han recomanat una residència adscrita a la universitat però vull mirar altres opcions. Si algú em pot ajudar i sap d'algú que llogui alguna habitació durant els mesos que hi seré, us estaré molt agraïda!:):) preferiblement per la zona de gold coast o bé a prop de la universitat ( polk station/medical district station).

Moltes gràcies!

Fins aviat!
Busco allotjament per tres mesos (Agost a Octubre)
2015-04-26 (4/38) - Pujat per Eulàlia - Comparteix

Hola a tothom!

Sóc l'Eulàlia, estudiant de doctorat de la Universitat de Barcelona i m'han concedit un beca i estaré a Chicago durant tres mesos (finals de juliol a finals d'octubre) fent un lab training a la University of Illinois. Des de la universitat m'han recomanat una residència adscrita a la universitat però vull mirar altres opcions. Si algú em pot ajudar i sap d'algú que llogui alguna habitació durant els mesos que hi seré, us estaré molt agraïda!:):) preferiblement per la zona de gold coast o bé a prop de la universitat ( polk station/medical district station).

Moltes gràcies!

Fins aviat!
Allotjament per dia més informació.
2014-06-04 (5/38) - Pujat per olga pons (Catalansalmon) - Comparteix

Hola companys,

Voldria fer en un futur la mítica ruta66. I voldria informació per allotjaments econòmics. Ja que la idea és estar 1 o 2 dies a les grans ciutats i només dormir. I l'altre consulta és pel tema lloguer de cotxes, és millor fer-ho des de internet? Quines empreses em recomanaríeu?

Moltes gràcies i Salut!
vot virtual
2013-10-16 (6/38) - Pujat per salvadortaberner ( Nice ) - Comparteix

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/
alguna feineta per aqui?
2013-08-30 (7/38) - Pujat per jordi roquet - Comparteix

hola soc en jordi i acabo d'arribar a chicago, m'agradaria contactar amb altres catalans que visquin x aquí per contrastar opinions , valorar les opcions que la ciutat pot oferir i fer unes birres i veure el barça es clar.
salutacions
j
apartament lloguer. Busco
2013-08-06 (8/38) - Pujat per mireia tremoleda - Comparteix

Hola

Estic buscant un apartament de dues o quatre habitacions a Chicago per un lloguer d'un any.

Si algú sap on puc adreçar-me em farieu un gran favor. Porto setmanes buscant per internet sense resultats.

Moltes gràcies

meiatp@msn.com
Mañana dia de Sant Jordi
2013-04-22 (9/38) - Pujat per Eder Gutierrez - Comparteix

Hey, que tal!

Pues yo no soy Catalan, yo soy Mexicano pero estuve viviendo en Igualada por un año el año pasado y la verdad que la pase muy bien e hice varios amigos. Entonces uno de ellos me recordó que mañana es día de Sant Jordi y me recomendó este evento:

http://www.helpcatalonia.cat/2013/04/san t-jordis-day-in-chicago-musical.html

bueno, solo quería saludar y preguntar que si alguno sabe de un evento de una Calçotata, tenga piedad de este pobre Mexicano adicto a los Calçots y me pase el link. Casi que cada dia no dejo de soñar con esas delicias que se quedaron en Catalunya :(

Pues a ver si veo a alguien mañana en el evento y Visca Catalunya!!
Sant Jordi
2011-04-22 (10/38) - Pujat per ACP - Comparteix

Hola!

Que s'organitza alguna cosa per el dia de Sant Jordi? Si es així...què, on i hora please!

Fins aviat!

Alba
busco cambra o residència
2011-01-16 (11/38) - Pujat per Mireia Freixa - Comparteix

Hola, soc una profe de la Universitat de Barcelona (prou senior ja...) que seré dos mesos a Chicago, març. abril fent recerca l'Art Institute. Cerco una cambra o una residència, cèntrica i neta¡¡¡

Cordialment
Sopar de Nadal
2010-11-14 (12/38) - Pujat per Francesc Borrull - Comparteix

Hola a tot@s,
Si esteu a Chicago per Nadal, a veure si organitzem un soparet català.
Deixeu el vostre interès en aquest taulell d'anuncis, i quan tinguem prou gent, ja decidirem on i quan ho fem.
Visca Catalunya !!!
politica
2010-11-14 (13/38) - Pujat per Jordi Tauler - Comparteix

Hola,

Estic buscant gent interessada en politica catalana i espanyola. Es a dir, buscant catalans que es senten tan catalans com espanyols.

Jordi
2010-09-11 (14/38) - Pujat per Alba Carreras - Comparteix

Hola gent!!!!

Estic interessada en comprar una bici...no en sabeu pas cap que estigui bé i econòmica? Més que res pq si me la roben no em sapiga tant de greu..jajaaj...

Una abraçada i restem en contacte!
11 de Setembre
2010-09-11 (15/38) - Pujat per Alba Carreras - Comparteix

Eiiisss...Es fa alguna cosa per la diada? Si es aixi, em podrieu dir on i quant? Just acabo d'arribar a Chicago i em faria gracia coneixe-hos. Res més millor que celebrar la diada amb gent de la teva propia sang no?

Salut i fins aviat!

Alba
Nou & Barça
2009-08-11 (16/38) - Pujat per Oriol - Comparteix

Hola a tothom,

Vaig a viure a Chicago durant una temporada i hi ha una costum que no vull perdre: veure el meu Barça :P
Com que arribo el 14 d'agost i l'anada de la SuperCopa es el 16 m'agradaria poder veure el partit. Se que per internet es pot veure, pero la qualitat i el temps de retard fan que aquesta sigui la meva última opció. Per tant, la gent que esteu alla, com ho feu per seguir els partits en directe? He trovat algun bar (globe Pub) on fan futbol y posen el barça normalment pero no faran aquest partit precisament. Així que si algú te alguna solució i la vol compartir, li estaré molt agrait.

GRACIES!! :D
feina de cap de setmana
2008-12-24 (17/38) - Pujat per Nuria Riart - Comparteix

Hola a tots!

Ja he penjat un anunci a l'apartat de pis/habitacio i ara en penjo un altre aqui ;) per penjar que no quedi!:)

La situacio economica no esta per tirar cohets aixi que estic buscant una feineta de cap de setmana per guanyar quatre peles. Si algu sap d'aguna cosa, us estaria molt agraïda!

Estic buscant habitacio
2008-12-24 (18/38) - Pujat per Nuria Riart - Comparteix

Hola a tots!

El 19 de gener se m'acaba el contracte de la casa on estic vivint ara. Tinc opcio a renovar pero volia preguntar-vos si coneixeu algu que vulgui llogar una habitacio a Chicago. Encara no he decidit si renovare o no, pero la veritat es que m'agradaria trobar alguna cosa mes economica que la que estic pagant actualment.

Moltes gracies!

Nuria
Paginació: 12
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[21] http://chicago.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.69.59.158 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis