CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 28 dies (6815 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
05-02-2024-Ja són 112 els morts pels incendis a Valparaíso, la pitjor tragèdia a Xile des del 2010 | 18-12-2023-Xile es queda amb la Constitució de Pinochet després de rebutjar la reforma de les dretes | 15-09-2023-Detingut el fill del cònsol xilè a Barcelona per fer robatoris amb el cotxe oficial | 10-09-2023-El negacionisme dels crims de Pinochet plana sobre l'aniversari del cop d'estat a Xile | 10-09-2023-'La meva vida depenia d'un dit': l'horror a l'Estadi Nacional de Xile en la dictadura | 29-08-2023-Condena definitiva de 25 años de cárcel para los militares que asesinaron a Víctor Jara | 08-05-2023-Gir a Xile: l'extrema dreta arrasa i controlarà la redacció de la nova Constitució | 22-03-2023-'L'ull més gran del món al cel': així és l'immens telescopi que Europa construeix a Xile | 11-10-2022-Busco Feina | 19-07-2022-professor català nen d'un any i mig |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Paginació: 1234
Pràctiques de biotecnologia!
2013-04-23 (1/74) - Pujat per Ana Sedano - Comparteix

Hola catalans i catalanes de Santiago!!
Un amic meu vol venir-se a xile a buscar feina ( qué estrany jaja) o sino intentar fer pràctiques de Biotecnologia, que és el que va estudiar ell! Algú/na sap si es poden trobar per aquí? o alguna altra feina que sapigueu..
Mil gràcies a tots/es!
Ana
Canvio pesos per euros a BCN a canvi estrictament oficial per un problema puntual.
2013-04-23 (2/74) - Pujat per Charlie Brown (Catalansalmon) - Comparteix

Bon dia a tothom,

Aprofito per fer un avis i també una oferta:
Resulta que vaig cobrar en pesos a Santiago com sempre, vaig cobrar el xec en efectiu i me'ls vaig portar cap a Barcelona, pensant que no tindria problema en canviar-los aquí. ERROR!. Jo no ho sabia, pero el pes xilé no cotitza i a cap banc espanyol te'l canvien ni l'ingressen. L'unic és a la Caixa de l'Aeroport i amb un 10% de comissió. L'altra opció son les cases de canvi, pero, per a que us feu una idea, si el canvi oficial son 622 CLP= 1Eur, allà fan 820 CLP=1 euro!!!!!Un atracament en tota línia.
Faig fer el passarell...Ara tinc un grapat de bitllets de Monopoly...
Total, que ara tinc una quantitat en CLP que m'en tornaré a endur a Xile en dues setmanes, però si algú a BCN li interessa per anar-se'n cap allá, estic dispossat a canviar-los per euros a l'estricte canvi oficial d'aquell dia, així sortim guanyant tots dos, ja que la quantitat està molt per sota del límit permés i sortirá molt més barat que canviar-los allà.
Podeu contactar-me per aquest mitjà.
Salut!
Busco pis o habitació prop de Las Condes
2013-04-07 (3/74) - Pujat per Núria Buch Canet - Comparteix

Bon dia, busco pis de lloguer barat o habitació en pis compartit que sigui a prop o ben comunicat amb la parada de metro "Escuela Militar", moltes gràcies!
URGENT!: ALGÚ QUE VIATGI A BCN ABANS DE DIMARTS 9 D'ABRIL
2013-04-05 (4/74) - Pujat per Carlos Moreno - Comparteix

Bona tarda, companys. Tinc una amiga aquí a Santiago que necessita enviar urgentment uns papers a Barcelona i vol saber si algú viatja de Santiago a BCN d'aquí a dilluns, abans de dimarts. Si fos aíxí ella es posaria en contacte i li portaria la documentació, que són 4 papers.
Es diu Marga, i el seu telefon es el +56 9 7515 5929
Moltes gràcies!
Bon diaaaaa gent!
2013-03-24 (5/74) - Pujat per Pep - Comparteix

Hola a tots, sóc en Pep.

Com veieu sóc nou al grup. El meu objectiu és contactar amb catalans i catalanes que estguin a Santiago per organitzar trobades i events.

Així que ja sabeu, un més al grup.

Salut i fins aviat família!
Bon diaaaaa gent!
2013-03-24 (6/74) - Pujat per Pep - Comparteix

Hola a tots, sóc en Pep.

Com veieu sóc nou al grup. El meu objectiu és contactar amb catalans i catalanes que estguin a Santiago per organitzar trobades i events.

Així que ja sabeu, un més al grup.

Salut i fins aviat família!
Acabem d'arribar
2013-01-20 (7/74) - Pujat per Sergio - Comparteix

Hola, amb la meva dona hem arribat a Santiago per quedar-nos, algu voldria quedar amb nosaltres per compartir una estona i donar-nos pistes sobre la ciutat i el pais??
Ofertes de feina a Santiago (Komatsu Chile)
2012-11-15 (8/74) - Pujat per Ferran Suñer - Comparteix

Hola a tots,

Aquest missatge està dirigit a tots aquells que estiguin interessats en postular a càrrecs de Enginyer o Técnic per a diverses vacants dins de la empresa Komatsu Chile. Els càrrecs son diversos i amb diferents nivells de responsabilitat dins de la organització.

Komatsu Chile es una empresa dedicada, bàsicament a oferir serveis a la Mineria Xilena: venda i lloguer, en diferents modalitats, d'equips per a la mineria. Actualment està interessada en contractar treballadors espanyols en concret, i m'han contactat a mi per que pugui fer aquest avis formal.

Si estàs interessat o coneixes algú que ho estigui, si us plau, envia el C.V. a aquesta direcció (fsumas@gmail.com) juntament amb una petita carta de presentació (en espanyol). Totes les candidatures rebudes seran enviades a l'àrea de Recursos Humans per ser avaluades i assignades a alguna de les vacants.

Una cordial salutació,

Ferran
llogar un pis
2012-07-12 (9/74) - Pujat per daniel picó - Comparteix

Doncs porto un parell de setmanes per "arrendar un departamento" i la veritat que es un bogeria. La bogeria també ha arribat a les inmobiliaries chilenes.

Si em podeu orientar on cercar o coneix algú que "arrenda el departamento" doncs feu-me un toc.


thanks a lot
Feina a Santiago
2012-04-16 (10/74) - Pujat per Carles Cerulla - Comparteix

Hola a Tothom!!!

Hola el meu nom es Carles,desde fa mes de 7 anys que viatjo a Xile la meva"polola" es xilena ,D´Antofagasta el nord del pais,pero fa 3 anys que no torno a Barcelona.

Despres de viure 3 anys a Chiloé.Castro,ens em traslladat a Santiago per motius de feina(jo encara no trobo res,es complicat fer un contracte a un extranger... en general al meu ofici-Audiovisuals- la gent es autónoma).
Aixi que porto una mica mes de 2 mesos a Santiago,els meus estudis son Tecnic Audiovisual,Direccio de Fotografia,realitzacio i produccio de Tv ...


Vinga!


Fins aviat.






Més info a www.flickr.com
A la recerca de feina...
2012-02-13 (11/74) - Pujat per Tuki Vidal - Comparteix

Bon dia,


El meu xicot i jo arribem a Xile el 7 de març. Ell és ingenyier industrial i jo sóc responsable comercial d'exportació.


Si algú ens pots assessorar una mica d'on podem trobar borses de treball o fins i tot, si sabeu d'algun lloc pel qual en complim els requisits, feu-nos-ho saber, si us plau.


Fins aviat!!


Marta i Pedro

Nous horitzons
2011-12-07 (12/74) - Pujat per Carles Empordà - Comparteix

Bones,


Amb 46 anys i carrera de física i direcció d'empreses em trobo que a Catalunya no hi faig cap falta.


M'agradaria saber quines possibilitats hi puc tenir a Xile. Sóc emprenedor i responsable.


I realment tinc ganes de tornar a començar.


Salutacions i gràcies a tots/es


 


csalles@icompani.com

Noia amb experiència en màrqueting online
2011-11-18 (13/74) - Pujat per Aurembiaix - Comparteix

Hola catalans expatriats!


Sóc una catalana que el proper gener viatjarà a Xile a probar sort. El meu novio s'hi trasllada per feina i jo intentaré també buscar alguna cosa. Actualment, em dedico al màrqueting online, així que qualsevol consell i, si es dóna el cas, oferta seran benvinguts.


Moltes gràcies i sort!

Vull viatjar per Xile
2010-01-21 (14/74) - Pujat per Ramonet - Comparteix

Hola,
Salutacions a tothom,
Voldriem dir que som una parella de Lleida i que tenim pensat anar cap a Xile el mes d'octubre. Anem de turisme i demanariem informació, allotjaments, guies, etc, per estar-nos tot el mes d'octubre per aquelles terres què, segons expliquen, són tant i tant meravelloses.
Una abraçada,

Montse i Ramonet
Paginació: 1234
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[33] http://santiago.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.178.208 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis