CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 18 dies (6805 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
18-04-2024-Sant Jordi arriba a les ribes del riu Tàmesi | 15-02-2024-Regne Unit: la manca de dentistes públics fa que un 25% de la població no tingui atenció odontològica | 05-01-2024-S'enfonsa al Tàmesi el vaixell que era seu de la Penya Blaugrana London | 06-12-2023-Boris Johnson demana perdó a les víctimes en la investigació de la seva gestió de la covid | 28-11-2023-Sunak planta Mitsotakis en la polèmica pel retorn de les escultures del Partenó | 15-11-2023-El Suprem britànic tomba el pla del govern d'enviar a Ruanda els demandants d'asil | 11-11-2023-Detinguts 82 ultres que volien boicotejar la marxa pro-Palestina més nombrosa de Londres,on unes 300.000 persones es manifesten pel centre de la ciutat | 11-09-2023-El progressiu empobriment del Regne Unit alarma els britànics | 04-08-2023-James Bond ho vol saber tot sobre tu | 23-07-2023-Castellers of London, fent pinya a la vora del riu Tàmesi |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Paginació: 1234567891011121314151617181920212223
Buscant habitació individual
2010-10-20 (1/459) - Pujat per Blindboy - Comparteix

Bon dia a tothom,

Sóc un noi de 24 anys, vinc d'un poble proper a Barcelona, fa 6 dies que estic aquí a Londres i estaria interessat en un lloc una mica més permanent. Sóc molt net, i respecto molt l'espai dels altres, per exemple jo no fumo pero no em fa res que fumin davant la meva presència. Estic buscant feina com un boig, però el meu nivell d'angles em deixa les coses una mica complicades. Si algú em pogues donar un cop de mà en aquest aspecte seria un detall ;)

M'agradraia trobar una habitació individual, per poder lloguer a partir de l'1 de Novembre. Pels que respongueu, m'agradaria que em donessiu el preu per mes, i si van incloses totes les taxes, així com l'ambient del pis, del barri... Qualsevol fotografia sera benvinguda!

M'agradaria que la gent del pis intentessim parlar en anglès així aprenem tots una mica més.
La meva direcció de correu es:
xevi_bon@hotmail.com
El meu telefon d'aquí es:
07523833695.

Busco habitació 23 Octubre-13 Novembre
2010-10-11 (2/459) - Pujat per Iván Díaz - Comparteix

Bona nit!
Noi de Barcelona cerca habitació del dissabte 23 d'octubre al 13 de novembre.
Millor zona 1/2, a prop del metro i amb internet wifi.
Vaig a Londres a millorar una miqueta el meu anglès.
Sóc un noi universitari, postgraduat, endreçat, responsable i crec q simpàtic. :)
Salutacions.
BUSQUEM NANNY CATALANA
2010-09-18 (3/459) - Pujat per Thomas - Comparteix

Hola! Estem buscant una nanny (live-out) per cuidar el nostres fills de tres anys i de quatre mesos. Vivim a South Kensington (W8) i seria per comencar quan abans millor. Busquem algu que sigui catalano-parlant, tingui experiencia amb nens, bones referencies, bon nivell d'angles, i que no fumi. La feina consisteix en encarregar-se dels nens, portar i recullir al gran del cole, portar-los a activitats, preparar el menjar del petit i ajudar a la casa quan el petit dormi (de la neteja s'encarrega la nostra dona de fer feines). Si t'interesa enviam un email a nannyformarc@googlemail.com amb el teu curriculum, una descripcio de les raons per les quals vols la feina i consideres que t'hauriem de convidar a una entrevista, per quan temps t'interessa i les teves expectatives respecte a sou. Moltes gracies!
Aterritzo a Londres
2010-08-25 (4/459) - Pujat per Tania Salvador - Comparteix

Hola! Sóc Tania Salvador, tinc 20 anys i sóc de Barcelona. Aviat aterritzaré a Londres i com molts dels que estem per la web, estic buscant feina i habitació. Experiència en perruqueria, i experiència amb nens (tinc un germà de 5 anys), no obstant, m'interesa qualsevol oferta. El meu nivell d'anglès és bàsic. Moltes gràcies.
2010-08-05 (5/459) - Pujat per Elisenda Xirau - Comparteix

Hola catalanets/catalanetes!!

Sóc Elisenda i en molt molt breu , la propera setmana 12aug , estaré per London per una temporada.
Per ara tinc allotjament per un parell de setmanes , però algú sap d'alguna habitació lliure???

gràcies per endavant !!!

Elisenda.
Habitació... pis? i Escola!
2010-07-21 (6/459) - Pujat per Tere Plana Vidal - Comparteix

Bon dia,
Molta calor!
Sóc la Tere Plana, una noia -senyora de 52 anys- professora d'institut amb una llicència d'estudis per al curs 2010-2011.
M'agradaria tant passar-lo a Anglaterra (Londres)! Amb el meu fill de 10 anys i així... aprenem anglès.

Qui em pot ajudar?

Sobretot pel que fa a l'escola, si hi ha possibilitats la resta ja ho arreglarem.

Salut! I gràcies!

Tere
Habitació per 15-20 dies
2010-07-09 (7/459) - Pujat per Monica Girona - Comparteix

Sóc la Mònica de Girona que aterro a aquestes contrades (London city) el 29 de juliol per buscar-me la vida. Estic buscant l'allotjament dels primers 15-20 dies, llavors ja em buscaré un pis per compartir.
No sé si sabeu d'algú que em pogués llogar una habitació per aquest temps o una família que acollís estrangers... qualsevol suggeriment serà benvingut!!
Gràcies i fins aviat!!


Habitació en pis super lluminós i agradable a Brixton
2010-06-02 (8/459) - Pujat per ariadna f-v - Comparteix

Hola catalans i catalanes,

La meva parella i jo busquem algú amb qui compartir el pis a on estem a partir de l'1 de juny. El pis és preciós, sense sala d'estar però amb una cuina ben gran amb sofà i balancí. Molt lluminós i agradable. L'habitació a llogar té llit de matrimoni, armari, estanteries i taula d'estudi.

El pis està a Brixton, q per qui no ho coneixi, és al sud de Londres, zona 2 i en 15 min et plantes a Oxford Circus. El barri és conegut per ser afro-caribeny, això fa q tingui molta vida. A 5 min de casa hi ha súper, mercat, cine, metro i gimnàs!

Busquem algú responsable, ordenat, amb interessos culturals i humor. I amb intenció de parlar amb anglès, ja q aquesta és la llengua del meu xicot. Els dos tenim 30 anys, som tranquils i feliços.

El lloguer és £550 al mes i inclou el gas, l'electricitat, internet ADSL i dona de neteja. S'han de deixar 6 setmanes de dipòsit.

si us interessa o voleu saber més envieu-me un email a ariadna.fvm@gmail.com.



BUSCO SUBSTITUT PER LA MEVA HABITACIÓ, MARXO LA SETMANA QUE VE, A 5 MINUTS DE BRICK LANE
2010-05-26 (9/459) - Pujat per Isona Rigau - Comparteix

Hola a tots/es!
La setmana que ve haig de començar a empaquetar per tornar a Catalunya i haig de deixar l'habitació on he estat vivint amb la meva parella fins ara. El pis està força bé, amb una cuina nova de vitroceràmica i un backyard i l' habitació és doble amb molta llum en un pis compartit amb un noi francès i un d'australià. També hi ha un sofà llit extra a l'habitació per si vénen visites i està situat a tocar de Brick Lane, Spitalfields Market, Sunday Up Market, mercats de fruita a Whitechapel Road, un Sainsbury enorme i un Tesco. El millor és que és a la zona 1 de metro, i a 10 minuts caminant de Tower Bridge i 15 minuts caminant de la City.
Si a algú li interessa, podem ensenyar-la i parlar de les condicions en persona, però nosaltres hem de marxar el dia 8 de juny, que és d'aquí no res. El preu és de 600 pounds al mes amb un mes de fiança que es retorna al final de l'estada.
Si voleu quedar per veure'l, poseu-vos en contacte amb mi per mail a la següent adreça: isona@canguillo.org
Moltes gràcies!
Isona.
Busco habitació
2010-05-25 (10/459) - Pujat per Mercè FS - Comparteix

Hola,
Vaig a Londres el 9 de juny, la primera setmana em quedaré a casa d'una amiga, però busco pis per els seguents dos mesos, si algú sap alguna cosa li agrairia un pilo.
El meu mail és: merce_fs@hotmail.com

Moltes gràcies!

Mercè
BUSCO HABITACIÓ (del 12 al 25 de juliol)
2010-05-12 (11/459) - Pujat per Silvia - Comparteix

Hola a tothom!
Quina il•lusió trobar aquesta web tan collonuda!
Em dic Sílvia i arribo a Londres el 5 de juliol, en principi tinc allotjament per una setmana, la resta m'hauria de buscar la vida, del 12 al 25 de juliol. Vinc a fer un curs d'anglès, i en principi busco habitació per la zona 1 i 2.
Ja he compartit pis abans, així que si teniu alguna proposta aquí us deixo el meu correo electrònic: silviaeguzki@hotmail.com.

Salut a tohom!
Sílvia
Feina
2010-05-12 (12/459) - Pujat per Núria88 - Comparteix

Hola sóc Núria Herrera i Mateu!!

Estic buscant treball per aquest estiu, a partir de finals de juny... Sóc estudiant de quart curs de Filologia hispànica i catalana. He treballat com a correctora a Catalunya Ràdio, a la Casa del Llibre i m'agradaria poder treballar en el camp de les humanitats...
Si algú en sapigués alguna coseta em faria molt feliç!!!

P.S. Sóc molt treballadora:)!
trovar feina a london
2010-05-10 (13/459) - Pujat per mari angeles - Comparteix

en breu anire a viure a london, algú sap de alguna feina de cambrer,jardiner o lo que sigui,si us plau truqueu-me.Soc responsatble,treballador y bon company.moltes gracies a tots i una salutació desde Barcelona.El meu correu es rextonnegro@hotmail.com.Em dic josep
Consells/Pis/Treball
2010-05-08 (14/459) - Pujat per Georgina Espuny - Comparteix

Bones a tothom!

Sóc una noia de Badalona que ve a realitzar un postgrau a la University College London. Començo al setembre però arribo a Londres el dilluns 10 de maig per acabar de perfeccionar l'anglès i per enriquir-me amb noves experiències i conèixer gent nova.

M'agradaria compartir pis a Londres. Si coneixeu algú que està buscant companya de pis... m'ajudaríeu molt! No em refio molt dels anuncis a Internet i prefereixo el boca-orellla. Si em podeu ajudar, però, estaria molt agraïda si al pis s'hi parlés anglès.

Per últim... a veure si em podeu donar un parell de consells sobre treballar a Londres. Vull buscar un treball fins als setembre de qualsevol cosa. Sóc una noia molt espavilada, seriosa però agradable i amb un nivell d'anglès mitjà-alt (tinc IELTS que ho confirma!). Si sabeu d'algun lloc on busquin algú o si em podeu fer cinc cèntims de com va tot això del treball aquí... encantada!

Apa, ja no demano res més. Moltes gràcies i fins aviat!!

Buscan feina
2010-05-05 (15/459) - Pujat per Oscar - Comparteix

Hola:

Soc un noi de Barcelona que acaba d'arribar a Londres per passar alguns mesos per aprendre anglès, estic buscant feina de qualsevol cosa... si em podeu ajudar em seria de gran ajut.
Busco feina de qualsevol cosa, puc fer de tot, soc molt polivalent, el problema que el meu anglès no es massa bo.

Moltes gracies.

Oscar
busquem hab doble a partir 1 juliol
2010-04-27 (16/459) - Pujat per XAVI100 - Comparteix

hola, som una parella de 26 anys. busquem una habitació doble per llogar a londres a partir de l'1 de juliol de 2010. durant l'època universitària ja vam viure en un pis d'estudiants i per tant ja estem acostumats a compartir pis. us deixo el meu mail. gràcies! xavi_penades@yahoo.es
Venc bitllet d'avio a Madrid per la final de la Champions
2010-04-26 (17/459) - Pujat per Eva - Comparteix

HOla

Venc Bitllet a Madrid per la Final de la Champions.
Sortida desde Luton el divendres dia 21 de Maig sobre les 5.30pm
Nomes bitllet d'anada, molt be de preu.

Eva
VENC BITLLET A MADRID PER LA FINAL DE LA CHAMPIONS
2010-04-26 (18/459) - Pujat per Eva - Comparteix

HOla

Venc Bitllet a Madrid per la Final de la Champions.
Sortida desde Luton el divendres dia 21 de Maig sobre les 5.30pm
Nomes bitllet d'anada, molt be de preu.

Eva
au pair
2010-02-18 (19/459) - Pujat per judit - Comparteix

hola,
soc de barcelona, tinc 29 anys, llicenciada en dos carreres, pero el meu anglès és péssim. es per aquest motiu que m'agradaria fer una estada d'un parell d'anys a irlana o regne unit, per poder poder aprendre l'idioma.
agrairia moltissim que si algu necessites una mainadera de catalunya, o españa, en terres angleses es poses es contacte amb mi.
rebeu una cordial salutació,
judit
eijude@hotmail.com
Es lloga habitació
2009-12-08 (20/459) - Pujat per Marc Andreu - Comparteix

Hola, em dic Marc i estic compartint casa amb uns amics Coreans.

Ens acabem de mudar de casa i ara tenim una habitació simple i una doble amb lavabo. Estem a la zona 2 a l'est, entre les estacions de Blackwall i All saints del DLR.

L'habitació simple són uns 115 pound i la doble 160 pounds o 175 si és per compartir entre dos. És una casa reformada, tot nou, jardí parking i zona tranquil·la.

Si algú està interessat / da el meu correu és el stmarc23@hotmail.com i ja acabo de donar tots els detalls per correu o per telèfon.

Salutacions i a cuidar-se que fot molt fred aquí.
Paginació: 1234567891011121314151617181920212223
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[4] http://catalansalondon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.131.141 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis