CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 28 dies (6815 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
11-03-2024-Per què Irlanda ha votat mantenir que 'el lloc de la dona és la llar'? | 10-03-2024-Irlanda vota en contra de treure de les referències masclistes de la constitució | 09-03-2024-Irlanda vota no a treure de la Constitució el paper tradicional de la dona | 08-03-2024-Irlanda vota si elimina la vinculació de la dona als 'deures' de la llar a la Constitució | 03-02-2024-Irlanda del Nord, més a prop de la reunificació i més lluny que mai del Regne Unit | 24-11-2023-Grups d'extrema dreta provoquen disturbis a Dublín després d'un apunyalament múltiple | 04-10-2023-El Govern obre la convocatòria per la figura d'enviat especial a Irlanda - exterior | 17-09-2023-L'irlandès a la Unió Europea: 17 anys per ser oficial (i que amb prou feines es parli) | 15-09-2023-Irlanda insinua que donarà suport a l'oficialitat del català a la UE | 28-05-2023-Les 'big tech' són el petroli d?Irlanda |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Paginació: 1234567891011121314151617
Busco feina a Dublin
2010-04-08 (1/327) - Pujat per Cristian López - Comparteix

Busco feina a Dublin Pujat per CRISTIAN LÓPEZ el 2010-04-08 |
Tinc un terç de la diplomatura de ciències empresarials, la qual estudio a distància, cosa que podria compaginar perfectament amb una feina a Dublin. Necessito un canvi a la meva vida i penso que aquesta pot ser una bona idea. Busco una feina fixa i per ho que m'ha comentat la gent, és més fàcil trobar una feina fixa que no pas una temporal per ara l'estiu. M'agradaria saber tenint un nivell d'anglés una mica per sobre del de batxillerat (ja sabeu com està el nivell aqui al pais..) osigui baix. Com podria trobar feina? Algú sap d'alguna cosa? Suposo que seria millor anar amb una feina sota el braç que no anar sol, poder fa uns anys era una bona idea, però tal com està l'economia i tenint en compte que jo no estic massa bé no em puc permetre el luxe d'anar un passar-me dos mesos buscant feina. Si no hi anès sol encara, però aixi ho trobo força dificil a no ser que pugui tindre alguna cosa ja. Gràcies d'avantmà!
Cerco a algú que em vulgui fer de traductor del 15 al 20 de març
2010-02-24 (2/327) - Pujat per Isidre Llucià - Comparteix

Estic fent la tesi doctoral per la qual cosa necessito realitzar unes entrevistes a Irlanda, prèviament concertades des de Catalunya, amb un qüestionari concret i només a dos o tres persones que se'm designaran des de la universitat, amb l'objectiu de poder recollir unes dades importants. Com que el meu anglès és molt rònec, necessito a algú que em pugui fer de traductor en aquestes entrevistes. La meva estada la tinc prevista per als dies del 15 al 20 de març proper. Compensació econòmica a convenir.

Hem dic Isidre Llucià, tinc 56 anys, la tesi és de dret. El meu correu és isidre@llucia.cat i el meu telèfon mobil és 609.111.964
Cerco algú que em pugui fer de traductor durant cinc dies, del 15 al 20 de març
2010-02-24 (3/327) - Pujat per Isidre Llucià - Comparteix

Estic fent la tesi doctoral per la qual cosa necessito realitzar unes entrevistes a Irlanda, prèviament concertades des de Catalunya, amb un qüestionari concret i només a dos o tres persones que se'm designaran des de la universitat, amb l'objectiu de poder recollir unes dades importants. Com que el meu anglès és molt rònec, necessito a algú que em pugui fer de traductor en aquestes entrevistes. La meva estada la tinc prevista per als dies del 15 al 20 de març proper. Compensació econòmica a convenir.

Hem dic Isidre Llucià, tinc 56 anys, la tesi és de dret. El meu correu és isidre@llucia.cat i el meu telèfon mobil és 609.111.964
Busco un canvi!!
2010-02-23 (4/327) - Pujat per Gerard L'Escala - Comparteix

bones benperits:
Sóc en Gerard de l'Escala, necessito una habitació per venir a Dublín a passar una bona temporada, marxar de tot el que m'envolta, apuntar-me a una academia apendre l'anglès, fer bones amistats, trobar alguna feina, mai se sep n? m'han parlat molt be de la ciutat, si algú em pogues ajudar li estaria molt agrait.! Ús adjunto el meu correu per si algú tan benperit em pot ajudar.

Gracies!!

carbonet69@hotmail.com
INTERCANVI PER A NEN DE 12 ANYS, ESTIU 2010
2010-02-17 (5/327) - Pujat per MIREIA CAMPS - Comparteix

Hola,

Coneixeu algú que estigui interssat en que el seu fill/a faci un intercanvi aquest estiu per aprendre català o castellà amb una familia de Barcelona?.

El meu fill i un amic seu, tos dos de 12 anys, voldrien viure aquesta experiència.

Si hi ha algú interessat en rebre a casa seva un nen de Barcelona i posteriorment (o a l'inrevés) enviar al seu fill a Barcelona, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres.

e-mail: barcelona@tradunet.com

Moltes gràcies a tots.


Mireia
Habitació doble (per a 1 persona) disponible a Phibsborough - Dublin 7
2010-01-05 (6/327) - Pujat per Christi - Comparteix

Hola,

una altra que marxa i deixa un habitació lliure. L'habitació es troba a una casa de 3 habitacions, amb jardinet al davant i al darrera. Hi ha 2 persones més a la casa, macos, 1 irlandesa i 1 anglès. L'habitació és molt gran, amb llit més que doble, triple, amb 2 armaris encastats de paret a paret. A la casa hi ha rentadora, renta-vaixelles i televisió. 1 bany.

Caminant està a uns 20 minuts del centre, uns 5 amb autobús. Pel carrer principal en passen bastants: 4, 10, 19, 19A, 83, 140... A minuts hi ha un Tesco dels grans.

En principi, el preu de l'habitació són 470 €, almenys és el que jo pagava. M'imagino que si hi esteu interessants sempre podríeu tractar de negociar amb l'amo.

Si voleu fotos, poseu-vos en contacte amb mí. No n'he posat perquè tinc l'habitació plena de caixes i, és clar, així no queda maco ^^ico1.gif^^

Nom i telefon de contacte: Austin, 087.2503643

La veritat és que jo he estat molt bé a aquesta casa.

Salutacions,

Christi
Pis disponible Gener i Febrer 2010
2009-11-18 (7/327) - Pujat per petrussola - Comparteix

Hola, un company meu de feina està buscant algú per ocupar la seva habitació el Gener i Febrer del 2010. A continuació el seu anunci:

***
Habitación doble disponible en un piso increible! La habitación es muy grande, viene con cama de tamaña "King", su propio baño y terraza. El piso también es muy amplio, y tiene 3 dormitorios, salon muy amplio, cocina moderna, y terraza grande. Sería para compartir con dos chicos, uno holandés y el otro danés.

Está en una gran zona - y está muy bien comunicado con el centro de la ciudad - a 20 min caminando! Está en la zona de Dublin 2, cerca de Grand Canal Square (parada más cercana del DART - Grand Canal - 5 min).

Disponible durante dos meses: enero y febrero de 2010 - por un precio de €625 al mes - negociables!

Interesados envien su mensaje a: rahul.hingorani@gmail.com

Gracias!
***

Envieu-li un missatge si voleu veure més fotos del pis, que només n'he pogut posar 1!
busco habitació x alquilar!!
2009-10-13 (8/327) - Pujat per Sònia Abad - Comparteix

Hola a tothom!!

Em dic Sònia i vinc cap a Dublin l'última setmana d'octubre per fer un curs intenssiu d'anglès. en principi només m'estaré dos mesos, però mai se sap!Estic buscant habitació per poder-me quedar durant aquest periode. Així que si algú em pot ajudar, em farà un favor!!El meu correu és: estafilococcus@hotmail.com

Gràcies!!
The Wicklow way
2009-10-05 (9/327) - Pujat per Blau - Comparteix

Ei Catalan@s,
Cap al 15 d'aquest mes d'octubre vinc a fer el way Wicklow, si trobeu faltar pernils ibèrics, formatges, sobrassades de Mallorca, alliolis de veritat o algún document important q no es pogui fer per mail, digueu i el vostre desitj es farà realitat, comprenc q es estar fora de casa...
Abraçades!!!!

Busco habitació en pis compartit
2009-09-29 (10/327) - Pujat per Silvia Barranco - Comparteix

Hola a tots,
En un parells de setmanes marxo cap a Dublin per estar un parell de mesos fent intensiu d'anglès, i després em quedaré uns mesos més.
Estic buscant habitació, no més de 400 euros i si pot ser amb gent multibilingüe. Si en sabeu d'alguna, us deixo el meu e-mail per contactar amb mi: sivvy2000@hotmail.com

Gràcies!!
Busquem pis per compartir a partir de novembre 2009
2009-09-13 (11/327) - Pujat per Cristina Serra - Comparteix

Hola!!

Som 2 noies que venim a Dublin a partir del proper novembre i busquem 2 habitacions en pis/casa per compartir amb gent de diferents nacionalitats.
Tenim 30 anys, i venim una temporada a viure a la ciutat, aprendre l'idioma i a conèixer gent.
Si algú sap d'algú que ens ho faci saber!!! Moltes gràcies

Cris i Núri
consulta psicològica online
2009-08-18 (12/327) - Pujat per Oscar Gimenez - Comparteix

Hola,
Em dic Oscar i molts dels catalans a Dublin ja em coneixeu. Des de fa una temporada estic vivint a Dublin i m’agradaria compartir un projecte professional amb tots vosaltres. Es un projecte que hi porto treballant fa temps i tot i que, molta gent s’hi pot beneficiar, trobo especialment interessant per catalans que visquin a l’estranger.
Soc psicòleg clínic i quan vivia a Barcelona havíem pensat, en l’hospital que treballava, en les consultes psicològiques online per persones amb mobilitat reduïda, zones aïllades, gent que necessita viatjar constantment o altre casos especifics com ara catalans/castellanoparlants residents a l’estranger. Avui dia les noves tecnologies acosten molt la comunicacio a distacia i ja hi ha diversos professionals que treballen a traves d’aquest mitja.
Personalment crec que, encara que es domini una segona o tercera llengua, no hi ha res com expressar-se amb la llengua materna, sobretot amb treballs terapèutics, tant per client com terapeuta.
Ara estic a Dublin i he vist fet realitat aquest projecte que m’il•lusiona molt i que m’agradaria compartir amb tots vosaltres. Així que us convido a visitar la pagina web que es www.psico-net.com
Allà trobareu tota la informació sobre aquest projecte innovador. Si teniu qualsevol altra pregunta o em voleu donar el vostre punt de vista sobre el projecte em podeu escriure a oscar@psico-net.com sempre que vulgueu.
Moltes gràcies a tots.
Oscar


Més info a
A Vacancy for Part-time Assistant Website Administrator, based in Spain
2009-08-07 (13/327) - Pujat per Ronan - Comparteix

A Vacancy for Part-time Assistant Website Administrator, based in Spain


EuropeanIrish is looking for a part-time assistant administrator, who is based in Spain, with an excellent command of spoken English and Spanish, with excellent writing skills, telephone manner and internet experience.

A Vacancy for Part-time Assistant Website Administrator, based in Spain

EuropeanIrish.com has a new vacancy for highly motivated and confident person with fluent English and Spanish.
The person would be based in Spain, and likes Irish culture, music and/or sport – or Ireland and the Irish people.
You have excellent spoken and written English and Spanish.
You must be highly motivated with evidence of working on your own initiative.

Job Description
As Part-time Assistant Website Administrator you would be

* Responsible for making and receiving calls to and from EuropeanIrish.com network of contacts.
* Receiving and making phone calls in either language (Spanish and English)
* able to work on your own, from home, responsible for making outbound telephone calls to the market,
* recieve inbound calls, sending emails to markets,and adding information from the calls – onto forms online.
* Researching Irish Stories in Spain – call Irish Pubs, Clubs, companies, organisations and individuals in Spain to
find new stories and leads to stories.
* Responsible for adding News and Events and Club, Band. Festival, Pub, Company data onto the website.
* writing news and events in both English and Spanish
* Seeking out New Irish stories from all across Spain, both mainland and the islands.

* The ideal candidate must have excellent internet and email abilities
* You have your own laptop/PC, you have quality internet access, and can work from home or college.

Your role would include researching Irish stories in Spain, calling Irish Pubs, Clubs, companies, organisations and individuals in Spain, - and entering events, information and news on the website,
You would interview people and research news stories for our online publications, and write articles in both English and Spanish.

Email your CV to Siasy Collins, Editor, EuropeanIrish.com siasy@europeanirish.com
BUSCO FEINA O ACADÈMIAA!!
2009-07-02 (14/327) - Pujat per andreu - Comparteix

ei hola! em dic andreu i tinc 17, acabo d'arribar ahir aqui a irlanda i estic a ballinteer (dublin16) busco feina pero nose ni on m'he de dirigir ni com, si algu em pogués ajudar, ia se k la situacio esta bstan xunga, per tant, si algu sabés alguna academia a prop d'on estic seria de gran ajuda!


ens veiem! i moltes gràcies!!!



andreu.
VENC MATALÀS SENSE MOTLLES!!!
2009-06-27 (15/327) - Pujat per sheila - Comparteix

Ja sabem que els matalassos de Dublin, son aquells que l'endemà t'aixeques amb totes les motlles clavades, per aquest motiu vaig comprar-me un de nou.
Per diferents motius he de marxar mes aviat del que tenia previst, l'he utilitzat menys d'un mes, el venc per menys de la meitat, es per single bed (90 cm), em va costar 150 euros però el venc per 50 euros.
Si esteu interessats envieu-me un email, sheimg@hotmail.com
VENC MATALÀS SENSE MOTLLES!!
2009-06-27 (16/327) - Pujat per sheila - Comparteix

Ja sabem que els matalassos de Dublin, son aquells que l'endemà t'aixeques amb totes les motlles clavades, per aquest motiu vaig comprar-me un de nou.
Per diferents motius he de marxar mes aviat del que tenia previst, l'he utilitzat menys d'un mes, el venc per menys de la meitat, es per single bed (90 cm), em va costar 150 euros però el venc per 50 euros.
Si esteu interessats envieu-me un email, sheimg@hotmail.com
Es Lloga Habitacio Doble, 350e/mes
2009-06-19 (17/327) - Pujat per Sergi Cabre - Comparteix

Hola,
Alquilo habitació doble per 350e/mes a Crumlin, Dublin 12. A 10 minuts del centre en Bus (50,56A, 77, 77A, 150, 151, 121 i 83). L'habitació es molt gran. Es comparteix la casa amb dues noies. La casa té acces a internet, està en perfectes condicions (recentment reformada), menjador, dos lavabos, jardi,...disponible apartir del 1 de Juliol.

Tel: 0851410613
Sergi
ES LLOGA HABITACIO PER AL MES DE SETEMBRE A CORK
2009-05-28 (18/327) - Pujat per Núria E - Comparteix

Es lloga una habitacio per al Setembre al centre de Cork, en una casa a compartir amb un Irlandes i amb una Catalana. Amoblada, amb jardi privat, internet, rentadora etc... Al costat de la catedral de Cork, a 2 min a peu de la Universitat i 2 min del centre. 400 euros/mes. Per a mes informacio contactar Nuria 0862332987 / patxarana@gmail.com
Nens, a qui pugui interesar...
2009-05-17 (19/327) - Pujat per oscar - Comparteix

Hem decidit a casa, fe una festeta la setmana que ve. Les raons, si cal, basicament serien les ganes, aniversaris, i una invocació als deus de l'estiu... vinem a veure, vinem a veure.... a viam si es decidexen d'una vegada. Tothom es ven vingut. Si veniu, porteu el que s'acostuma a portar en aquests casos i molt bon rotllo. Si veniu disfraçats millor que millor.
La festa sera el divendres 22 capa les nou. 52 Terenure road North. Dublin 6w.
Per aquells de vosaltres que vingueu a veure la mel..El dia de la festa no hi sera. Li ha sortit un compromis i unfortunately s'ho perdrà. Be una abraçada i molts ptons
Salut!
Oscar
VENC ENTRADA
2009-05-14 (20/327) - Pujat per xkill77 - Comparteix

No, no és per la final de la champions.

Venc entrada pel concert de Gallows (http://www.myspace.com/gallows) que oferiran el dia 26 de Maig a The Academy aqui Dublin.

El preu de l'entrada a ticketmaster són 16€, la deixo per 10€, venc per no poder assistir (final champions el dia després i aquestes coses).

Si esteu interessats o coneixeu d'algu que la vulgui, contacteu-me a
xsus86x(at)gmail.com o 0857350374

Gràcies, Salut!!!!!!

Més info a www.myspace.com
Paginació: 1234567891011121314151617
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[1] http://dublin.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.127.118 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis